Kinderfeestjes

Het allerleukste kinderfeestje vier je met Snow and Event in Skidome! (Rucphen). Op deze supertoffe locatie kan je niet alleen skiën maar ook leuke kinderfeestjes organiseren. De kinderen hebben de keuze uit 3 verschillende activiteiten om dan daarna gezellig samen in de sneeuw te spelen. De jarige heeft zelfs een speciale troon! Bij Skidôme kun je samen spelen en leuke dingen maken, wie wilt dat nou niet?

   
slee en tube sneeuwfeestje

Skibuf

Wil jij een eigen gemaakte wintermuts? Samen knutsel je aan je eigen skibuf, jij bepaalt zelf wat er allemaal op komt. En als deze af is kan je jouw eigen muts direct testen in de sneeuw of op het ijs, tijdens het tuben of schaatsen.

IMG_0611
 
IMG_0594

Eigen T-shirt bedrukken

Versier je eigen glow in the dark t-shirt dat je mee naar huis mag nemen. Een heel erg leuk aandenken aan het leuke kinderfeestje… maar ook super gaaf tijdens het GlowGolfen. GlowGolf speel je bij Skidôme Rucphen in een schitterend decor. Je speelt minigolf tussen de ijsberen, de orka’s, pinguïns en walvissen. Door fluorescerende black lights geven de minigolfbanen, de balletjes en de dieren allemaal licht.Wiens t-shirt geeft het meeste licht tijdens het GlowGolfen?

IMG_0625

Kinderfeestjes op maat

Kinderfeestjes zijn mogelijk vanaf 6 betalende kinderen van maandag t/m zaterdag. Met dit complete aanbod hebben wij ongetwijfeld voor iedereen het allerleukste kinderfeestje in huis! Wil je meer weten over de mogelijkheden om een kinderfeestje bij ons te vieren? Wij maken graag een offerte op maat!

jolanda@snowandeventservice.be